BINDER FD 56 varemskabBINDER varmeskabe og tørreovne til industri og laboratorier

Tørring, hærdning og sterilisering ved langtidsstabile temperaturer

BINDER's store program af varmeovne løser alle typer af industrielle og laboratorier opgaver, hvor der er behov for opvarmning og i størrelser fra 23 liter og helt op til 720 liter ovnrum.

Uanset om det handler om effektiv tørring i en industrielle applikation, langtidsstabile temperaturer eller steriliseringsopgaver i et laboratorie med krav om en homogen temperaturfordeling, tilbyder BINDER varmeovne og varmekamrene et bredt temperaturområde, der starter ved bare 5°K over den omgivende temperatur (ambient) og op til +300°C. BINDER's industrielle- og laboratorieovne har en kort opvarmningstid og du kan vælge imellem naturlig- eller mekanisk konvektion.

Helt basal varmeskab til en meget lav pris

BINDER E-28 varmeovn er en pålidelig og basal enhed i en solid konstruktion og alligevel til en meget attraktiv pris. Denne varmeovn findes kun i denne 28 liter version og foretrækkes til opgaverne i grundforskning, såvel som i human-og veterinærmedicin.

Fuld elektronisk varmeskab med naturlig konvektion

​​BINDER ED-serien varmeovne har en standard kontroller (bortset fra modellerne i Avantgarde.Line) og er optimal til almindelige tørring- og sterilisering applikationer op til 300°C. Disse modeller har naturlig konvektion (ingen blæser), men er alligevel yderst effektiv i sine termiske processer, således sikres en hurtig og ensartet tørring. ED-serien findes i 23, 56, 115, 260, 400 og 720 liter versioner.

Fuld elektronisk varmeskab med mekanisk konvektion

BINDER FD-serien af industri varmeovne med mekanisk konvektion (blæser) er optimal, når hurtig tørring og sterilisering er påkrævet. Takket være sin helt homogene temperaturfordeling i testrummet, hurtige dynamik og kraftig ventilator, sparer denne varmeovn værdifuld processtid. FD-serien findes i 23, 56, 115, 260 og 720 liter versioner.

Avanceret elektronisk varmeskab med mekanisk konvektion

BINDER FED-serien er også med mekanisk konvektion (blæser) og tilbyder samme uovertrufne specifikationer som i FD-serien, og med mere avancerede timer-funktioner og en digitalt kontrollerbar konvektionsblæser, kontrolleres disse modeller af BINDER laboratorie varmeovn præcist, både i temperatur og konvektion. FED-serien findes i 56, 115, 260, 400 og 720 liter versioner.

Programmerbar varmeskab med mekanisk konvektion

BINDER FP-serien af varmeovne med mekanisk konvektion (blæser), er i familie med FD-serien, men har en programbar styring. Styringen tilbyder brugeren en ægte real-time tids-segmenteret programmering, der gør det muligt at programmere flere steps i en testprofil. FP-serien findes i 56, 115, 260, 400 og 720 liter versioner.

Den mest avanceret programmerbar varmeskab med mekanisk konvektion

BINDER M-serien af laboratorie og industri varmeovne med mekanisk konvektion (blæser) er den varmeovn i sortimentet med den mest avancerede styring og desuden et farve LCD display, som giver den optimale brugerinterface. Styringen tilbyder brugeren en ægte real-time tids-segmenteret programmering, der gør det muligt at programmere flere steps i en testprofil. M-serien findes i 56, 115, 260, 400 og 720 liter versioner.

Citrotek forhandler også...