BINDER FD 56 varemskabBINDER varmeovne løser alle typer af opgaver, hvor der er behov for opvarmning, takket være et bredt temperatur område.

Uanset om det handler om effektiv tørring, langtidsstabile temperaturer eller steriliserings opgaver med homogen temperaturfordeling, tilbyder BINDER varmeovne og varmekamrene et bredt temperaturområde, der starter ved bare 5°C over den omgivende temperatur (ambient) og op til 300°C. Ovnen har en kort opvarmningstid og du kan vælge imellem naturlig- eller mekanisk konvektion.

BINDER E-28 varmeovn er en pålidelig og basal enhed i en solid konstruktion og alligevel til en meget attraktiv pris. Denne varmeovn findes kun i denne 28 l. version og foretrækkes til opgaverne i grundforskning, såvel som i human-og veterinærmedicin.

​​BINDER ED-serien varmeovne har en standard kontroller (bortset fra modellerne i Avantgarde.Line) og er optimal til almindelige tørring- og sterilisering applikationer op til 300°C. Denne model har naturlig konvektion (ingen blæser), men er alligevel yderst effektiv i sine termiske processer, således sikres en hurtig og ensartet tørring. ED-serien findes i 23 l.,56 l.,115 l., 260 l., 400 l. og 720 l. versioner.

BINDER FD-serien af varmeovne med mekanisk konvektion (blæser) er optimal, når hurtig tørring og sterilisering er påkrævet. Takket være sin helt homogene temperaturfordeling i testrummet, hurtige dynamik og kraftig ventilator, sparer denne varmeovn værdifuld processtid. FD-serien findes i 23 l.,56 l.,115 l. og 260 l. versioner.

BINDER FED-serien er også med mekanisk konvektion (blæser) og tilbyder samme uovertruffne specifikationer som i FD-serien, og med mere avancerede timer-funktioner og en digitalt kontrollerbar konvektionsblæser, kontrolleres denne model af BINDER varmeovn præcist, både i temperatur og konvektion. FED-serien findes i 56 l.,115 l., 260 l., 400 l. og 720 l. versioner.

BINDER FP-serien af varmeovne med mekanisk konvektion (blæser), er i familie med FD-serien, men har en programbar styring. Styringen tilbyder brugeren en ægte real-time tids-segmenteret programmering, der gør det muligt at programmere flere steps i en testprofil. FP-serien findes i 56 l.,115 l., 260 l., 400 l. og 720 l. versioner.

BINDER M-serien af varmeovne med mekanisk konvektion (blæser) er den varmeovn i sortimentet med den mest avancerede styring og desuden et farve LCD display, som giver den optimale brugerinterface. Styringen tilbyder brugeren en ægte real-time tids-segmenteret programmering, der gør det muligt at programmere flere steps i en testprofil. M-serien findes i 56 l.,115 l., 260 l., 400 l. og 720 l. versioner.

Citrotek forhandler også...