BINDER vakuum tørreovneBINDER vakuum tørreovne til industri og laboratorier

Vakuum tørreovne fra BINDER sætter standarden, når det kommer til skånsom tørring.

Vakuumovne fra BINDER tørrer prøver helt uden restprodukter, afskalning eller oxidering. Takket være den patenterede APT.line™ forvarmnings-teknologi er varmen jævnt fordelt i hele det elektropolerede testrum. Dette sikrer en meget skånsom tørring, selv ved lave temperaturer.

For at tilfredsstille den stigende efterspørgsel fra kunder og for at sikre at fabrikken opretholder dens høje in-house-kvalitetsniveau, har BINDER udviklet produktprogrammet af Vakuum Tørreovne med mange innovative løsninger.

Et eksempel på det, er den seneste controller, der giver brugerne en bedre central kontrol. Brugerne har et touchscreen display til sin rådighed, der kan vise aktuelle data for tryk og temperatur på samme tid. Det har den fordel at brugerne hele tiden kan følge alle trin i en igangværende proces.

Automatisk tørringsdetektion er en anden helt ny funktion, der gør det muligt for BINDER-kammeret at identificere når tørre-processen er færdig og ventilationen starter automatisk. Funktionen giver brugerne mere fleksibilitet fordi de ikke behøver at afvente når processen er færdig.

Også i EX-proof i ATEX Zone EX II 3G versioner.

BINDER til byder vakuumovne i to variationer; VD til brug i ikke-brændbare applikationer og VDL som er EX-proof i ATEX Zone EX II 3G. VDL-serien har en patenteret flammebeskyttelses pakning, overtryk-monitering i instrumentpanelet og præcist kontrolleret opvarmning, som til sammen giver yderligere beskyttelse, når du arbejder med brandbare prøver eller opløsningsmidler.

BINDER vakuum tørreovne er meget efterspurgte i særdeleshed fordi BINDER er den eneste producent i denne industri, der kan levere produkter, der fuldt ud er eksplosionssikre. Netop af denne grund er modellen VDL blevet populær til fremstilling af cannabis ekstrakter i både USA og Canada.

Det indbyggede hardware har en funktion, der opdager når trykket falder og efterfølgende stabiliserer trykket når opløsningsmidlet er fjernet. Derefter starter ventilationen automatisk, så brugerne ikke skal bekymre sig om, hvorvidt det materiale der skal prøves ikke udsættes for unødvendig belastning.

Den nye Vakuum Tørreovn kan programmeres til at lagre store tørrefrekvenser i forvejen. Det markant større vindue i døren og den indvendige belysning (ekstraudstyr) giver et endnu bedre billede af den igangværende proces. Ved at bruge den nye VDL tørreovn er du sikker på at intet er overladt til tilfældigheder.

Pumper med slut-vakuum helt ned til 1,8 mbar.

Til programmet af vakuumovne, tilbyder BINDER også et udvalg af vakuumpumper, der kan levere et slut-vakuum helt ned til 1,8 mbar i VD serien og til 12 mbar i VDL serien. Naturligvis er pumperne til VDL vakuumovnene også ATEX-compliant. Endvidere finders der monteringsracks, hvor ovn og pumpe kan monteres til en færdig støjdæmpet enhed.

Vakuum applikationer.

Typiske applikationer for disse vakuumovne er: kemikalier, elektronik/semiconductor Industri, plast Industri, overfladebehandling, medicinalindustrien med mange flere.

Var det ikke en vakuum tørreovn du søgte, klik her for varmeskabe til industri og laboratorie

Citrotek forhandler også...