BINDER vakuum tørreovneBINDER vakuum tørreovne til industri og laboratorier ned til 1,5 mbar

Vakuum tørreovne fra BINDER sætter standarden, når det kommer til skånsom tørring.

Vakuumovne fra BINDER tørrer prøver helt uden restprodukter, afskalning eller oxidering. Takket være den patenterede APT.line™ forvarmnings-teknologi er varmen jævnt fordelt i hele det elektropolerede testrum. Dette sikrer en meget skånsom tørring, selv ved lav varme.

Også i EX-proof i ATEX Zone EX II 3G versioner.

BINDER til byder vakuumovne i to variationer; VD til brug i ikke-brændbare applikationer og VDL som er EX-proof i ATEX Zone EX II 3G. VDL-serien har en patenteret flammebeskyttelses pakning, overtryk-monitering i instrumentpanelet og præcist kontrolleret opvarmning, som til sammen giver yderligere beskyttelse, når du arbejder med brandbare prøver eller opløsningsmidler.

Pumper med slut-vakuum helt ned til 1,8 mbar.

Til programmet af vakuumovne, tilbyder BINDER også et udvalg af vakuumpumper, der kan levere et slut-vakuum helt ned til 1,8 mbar i VD serien og til 12 mbar i VDL serien. Naturligvis er pumperne til VDL vakuumovnene også ATEX-compliant. Endvidere finders der monteringsracks, hvor ovn og pumpe kan monteres til en færdig støjdæmpet enhed.

Vakuum applikationer.

Typiske applikationer for disse vakuumovne er: kemikalier, elektronik/semiconductor Industri, plast Industri, overfladebehandling, medicinalindustrien med mange flere.

Var det ikke en vakuum tørreovn du søgte, klik her for varmeskabe til industri og laboratorie

Citrotek forhandler også...