BINDER stabilitets klimakamre og klimaskabe

BINDER temperaturkamre og klimaskabe til industri og laboratorier

Temperaturskabene og klimakamrene er delt i to hovedgrupper.

Det er hhv. stabilitetstest skabe med special fokus på langtidsstabile temperatur- og fugtighedsbetingelser samt mulighed for lyseksponering også. Den anden gruppe er ekstrem temperatur- og klimaskabe, med temperaturområde der spænder over hele -70°C og til +180°C, samtidig et udvidet fugtområde fra 10-98%rH.

Også med ICH-compliant lys til stabilitetstest.

Et klimakammer fra BINDER er designet til langtids stabilitet- og stresstest. Programmet indeholder også modeller specielt til gennemførelse af ICH-compliant illumination Q1B lys-test.

Stabilitetstest klimakamre.

BINDER stabilitetstest klimaskabe i KBF, KBF P,KBF LQC og KMF-serien er ideelle til normen-kompatibel opgaver i henhold til ICH retningslinjerne. Klimaskabenes specielle funktion er, at kunne udføre klima- og lystest simuleringer i et og samme kammer. BINDER's højtydene KMF stabilitetstest klimaskabe leverer et bredt temperaturområde imellem -10°C og +100°C, samt luftfugtighed fra 10% - 98%rH og er dermed optimale til krævende stresstest. Interesseret i mere information? Se videoen her, der viser hvad BINDER stabilitetstest klimaskabe tilbyder.

Ekstrem temperatur- og klimaskabe.

BINDER ekstrem temperatur- og klimakamre i MK, MKF, MKT og MKFT serien, tilbyder temperaturområde fra hhv. -40°C og -70°C og helt op til +180°C, nok til at opfylde de skrappeste krav til en temperatur- eller klimatest. MKF og MKFT har ligeledes fugtstyring fra 10 - 98%rH i temperaturområdet +10°C - +95°C. Skabene leveres som standard og uden merpris, med et opvarmet inspektions vindue i døren samt LED belysning i testrummet. Ligeledes findes som standard; rustfri trådhylde, porthul til kabler ind og ud af testrummet, avanceret og programmerbar kontroller med LCD display, samt Ethernet interface for styring via PC og opkobling på netværket.

Gratis software til programmering og dataloggning.

Windows programmet "APT-COM™ BASIC-Edition", som kan benyttes til at programmere avancerede testprofiler og efterfølgende datalogge, er gratis inkluderet ved køb af følgende modeller af BINDER's temperatur- og klimaskabe: KMF, MK, MKF, MKT og MKFT.

Citrotek forhandler også...