BINDER stabilitets klimakamre og klimaskabeBINDER temperaturkamre og klimaskabe er delt i to hovedgrupper: stabilitetstest skabe med special fokus på langtidsstabile temperatur- og fugtighedsbetingelser samt mulighed for lyseksponering også. Den anden gruppe er ekstrem temperatur- og klimaskabe, med temperaturområde der spænder over hele -70°C og til +180°C, samtidig et udvidet fugtområde fra 10-98%rH.

Et klimakammer fra BINDER er designet til langtids stabilitet- og stresstest. Programmet indeholder også modeller specielt til gennemførelse af ICH-compliant illumination Q1B lys-test.

BINDER stabilitetstest klimakamre i KBF, KBF P,KBF LQC og KMF-serien er ideelle til normen-kompatibel opgaver i henhold til ICH retningslinjerne. Klimaskabenes specielle funktion er, at kunne udføre klima- og lystest simuleringer i et og samme kammer. BINDER's højtydene KMF stabilitetstest klimaskabe leverer et bredt temperaturområde imellem -10°C og +100°C, samt luftfugtighed fra 10% - 98%rH og er dermed optimale til krævende stresstest.

BINDER ekstrem temperatur- og klimakamre i MK, MKF, MKT og MKFT serien, tilbyder temperaturområde fra hhv. -40°C og -70°C og helt op til +180°C, nok til at opfylde de skrappeste krav til en temperatur- eller klimatest. MKF og MKFT har ligeledes fugtstyring fra 10 - 98%rH i temperaturområdet +10°C - +95°C. Skabene leveres som standard med et opvarmet inspektions vindue i døren og LED belysning i testrummet. Ligeledes findes som standard; rustfri trådhylde, porthul til kabler ind og ud af testrummet, avanceret og programmerbar kontroller med LCD display, samt Ethernet interface for styring via PC.

Windows programmet "APT-COM™ 3 BASIC-Edition", som kan benyttes til at programmere avancerede testprofiler og efterfølgende datalogge, følger gratis med disse modeller af temperatur- og klimaskabe. Download mere information om APT-COM™ 3 her.

Citrotek forhandler også...