BINDER CO2 inkubatorer fjerner alle bakterierCO2 inkubator fra BINDER til bio, pharma og food laboratorier

Automatisk steriliseringsproces

BINDER CO2 inkubator fjerner alle bakterier og sporer takket være en automatisk steriliseringsproces, hvor luften opvarmes til 180°C. Samtidig sikrer et såkaldt Anti-Plenum design, at det totale overfladeareal inde i inkubatoren er reduceret til et absolut minimum. Dermed er der også mindre rengøring.

Disse funktioner gør BINDERS CO2inkubator til ideelle kamre til celledyrkning eller opbevaring af vævskultur. Grundet en række gennemtænkte detaljer er BINDERs CO2 inkubator kondensfri og nem at rengøre samt tilbyder optimale betingelser for dine vævskulturer.

Komplekse dyrkningsforsøg med steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem

BINDER CB serien af CO2 inkubator, på hhv. 60, 170 og 260 liter, repræsenterer den største klasse blandt CO2 inkubatorer på markedet. Den er velegnet til alle følsomme inkubations-applikationer og sikrer optimal cellevækst uden fare for forurenig. En BINDER CO2 inkubator af CB-serien er velegnet til selv de mest komplekse dyrkningsforsøg eller individuelle miljøer med sin steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem.

Befugtningen sker via et Permadry™ double-pan humidification system, der sammen med AntiPlenum designet sikrer, at inkubatoren er 100% fri for bakterier og sporer efter hver rengøringscyklus - og det med et minimum af rengøringsarbejde for brugeren.

 

NYHED i august 2020: den populære model CB 220 udgår og erstattes af den nye og forbedret BINDER CB 260. Den ny CB 260 har endnu mere kapacitet til celleBINDER CB 260 Co2 incubatordyrkning.

Celledyrkning i stor skala er nu mulig med den nye CB 260 CO2-inkubator, da inkubatoren kan stakkes som et par. Dette giver hele 535 liter indvendig plads med et footprint på kun 0,58 m2. Den nye CB 260 åbner nye muligheder for cellekultur-specialister takket være BINDERs stærke, unikke antikontaminerings-koncept. Enkel, sikker og pålidelig med endnu mere indvendig plads til celledyrkningsarbejde - BINDER har igen udviklet en inkubatormodel med fremtidssikrede egenskaber.

Med hele 27 procent mere plads i forhold til sin forgænger sætter CB 260 barren højt. BINDER CO2-inkubatoren - som har et pladsbesparende og næsten lydløs design - leverer en stærk, effektiv ydelse og fungerer som en pålidelig og præcis partner i laboratoriet. Det blæserløse design reducerer ikke kun den tekniske kompleksitet, men bidrager også til det sofistikerede antikontamineringskoncept. Desuden er kammerets hyldeknægte ikke konstrueret med stativramme, de er formpresset ind i indervæggene og dermed tilbyder et inderkammer uden hjørner eller kanter - let at rengøre.

Det store testrum fås også med en indvendig dør, der er opdelt i otte testrum. Denne mulighed er ideel, når man arbejder parallelt med forskellige cellekulturer; for eksempel til produktion af autologe chondrocyttransplantationer. Denne moderne vævsteknologimetode er blevet brugt med succes i et antal år til behandling af bruskskader i knæleddet. CB 260 kan også udstyres og leveres med et O2-styresystem, hvis brugeren kræver de.

Note: BINDER producerer ikke danske manualer. Brugermanualen findes på engelsk samt på tysk, fransk, spansk, italiensk og russisk. Manualerne er tilgængelig både i papirformat og som pdf.

Citrotek forhandler også...