BINDER CO2 inkubatorer fjerner alle bakterierBINDER CO2 inkubatorer til bio, pharma og food laboratorier

Automatisk steriliserings proces.

BINDER CO2 inkubatorer fjerner alle bakterier og sporer takket være en automatisk steriliserings proces, hvor luften opvarmes til 180°C. Samtidig sikrer et såkaldt "Anti-Plenum - Design", at det totale overflade areal inde i inkubatoreren er reduceret til et absolut minimum. Dermed er der også mindre at holde rent.

Disse funktioner gør BINDERS CO2 inkubatorer til ideelle kamre til celledyrkning eller opbevaring af vævskultur . Grundet en række gennemtænkte detaljer er BINDER CO2 inkubatorer kondensfri, nemme at rengøre og tilbyder optimale betingelser for dine vævskulturer.

Udviklet til basale celle - dyrkningsprocesser med et infrarødt præcisions målesystem.

BINDER C 170 CO2 inkubator er udviklet til basale celle - dyrkningsprocesser, der er forureningsfrie takket været en180° C varmluft sterilisering. Derfor tilbyder denne CO2 inkubator et pålideligt pH-stabilt miljø, der er baseret på et infrarødt præcisions målesystem. Desuden udmærker BINDER C 150 sig ved sin høje temperaturpræcision med en fremragende dynamik, der eliminerer risikoen for kondens ved opbevaring af vævskulturer – selv i høj luftfugtighed.

Komplekse dyrkningsforsøg med steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem.

BINDER CB serien af CO2 inkubator, på hhv. 60, 170 og 220 liter, repræsenterer den højeste klasse blandt CO2 inkubatorer på markedet. Den er velegnet til alle følsomme inkubations-applikationer og sikrer optimal cellevækst uden fare for forurenenig. En BINDER CO2 inkubator af CB-serien er velegnet til selv de mest komplekse dyrkningsforsøg eller individuelle miljøer med sin steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem.

BINDER CB 170 Co2 incubatorBefugtningen sker via et "Permadry™ double-pan humidification system" der sammen med AntiPlenum designet sikrer, at inkubatoren er 100% fri for bakterier og sporer efter hver rengørings cyklus - og det med et minimum af rengøringsarbejde for brugeren.

Fra august 2018: den populære model CB 160 udgår og erstattes af den nye og forbedret BINDER CB 170, der foruden et større testrum i et 5 cm lavere kabinet, tilbyder værktøjsfri bruger-udskiftbar CO2 sensor.

Læs mere i artiklen her: https://www.binder-world.com/en/News-Press/News-Updates/The-new-CB-170-is-here

Citrotek forhandler også...