BINDER CO2 inkubatorer fjerner alle bakterierCO2 inkubator fra BINDER til bio, pharma og food laboratorier

Automatisk steriliseringsproces

BINDER CO2 inkubator fjerner alle bakterier og sporer takket være en automatisk steriliseringsproces, hvor luften opvarmes til 180°C. Samtidig sikrer et såkaldt Anti-Plenum design, at det totale overfladeareal inde i inkubatoren er reduceret til et absolut minimum. Dermed er der også mindre rengøring.

Disse funktioner gør BINDERS CO2inkubatorer til ideelle kamre til celledyrkning eller opbevaring af vævskultur. Grundet en række gennemtænkte detaljer er BINDERs CO2 inkubator kondensfri og nem at rengøre samt tilbyder optimale betingelser for dine vævskulturer.

Klik på fanerne herunder for at læse mere om, hvad de to forskellige modelserier tilbyder.

BINDER BD/BF 056 inkubatorBINDER CB standard CO2 inkubatorer

BINDER CB serien er CO2 inkubatorer til brug i laboratorier og er uden aktiv fugtstyring. Det betyder, at højeste opnåelige fugt er 95%rH ureguleret.

BINDER CB serien af CO2 inkubatorer, på hhv. 60, 170 og 260 liter repræsenterer den største klasse blandt CO2 inkubatorer på markedet. De er velegnet til alle følsomme inkubations-applikationer og sikrer optimal cellevækst uden fare for forurenig. En BINDER CO2 inkubator i denne serie er velegnet til selv de mest komplekse dyrkningsforsøg eller individuelle miljøer med sin steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem.

Befugtningen sker via et Permadry™ double-pan humidification system, der sammen med AntiPlenum designet sikrer, at inkubatoren er 100% fri for bakterier og svampesporer efter hver rengøringscyklus - og det med et minimum af rengøringsarbejde for brugeren.

CB-serien findes i forskellige størrelser, hvor tallet angiver volumen i antallet af liter:

  • BINDER CB 56, standard CO2 inkubator med naturlig konveks
  • BINDER CB 170, standard CO2 inkubator med naturlig konveks
  • BINDER CB 260, standard CO2 inkubator med naturlig konveks

Download brochure på CB/CBF serien her.

BINDER KB 115 køleinkubator

BINDER CBF CO2 inkubatorer med aktiv fugt regulering

​​BINDER CBF er en produktnyhed fra 2022 og tilbyder stort set de samme faciliteter som CB-serien, men har mulighed for at kontrollere og regulere fugten i området 50% - 95%rH.

BINDER CBF serien af CO2 inkubator, på hhv. 170 og 260 liter repræsenterer den største klasse og mest avanceret blandt CO2 inkubatorer på markedet. Den er, på samme måde som sin søstermodel, velegnet til alle følsomme inkubations-applikationer og sikrer optimal cellevækst uden fare for krydsforurening. BINDER's CO2 inkubator af CBF-serien er velegnet til selv de mest komplekse dyrkningsforsøg eller individuelle miljøer med sin steriliseringsbare CO2 sensor og infrarøde CO2 målesystem.

Befugtningen sker via et Permadry™ double-pan humidification system, med kondenserings beskyttelse, der sammen med AntiPlenum designet sikrer, at inkubatoren er 100% fri for bakterier og svampesporer efter hver rengøringscyklus - og det med et minimum af rengøringsarbejde for brugeren.

CBF-serien findes i to forskellige størrelser, hvor tallet angiver volumen i antallet af liter:

  • BINDER CBF 170, fugtstyret CO2 inkubator med naturlig konveks
  • BINDER CBF 260, fugtstyret CO2 inkubator med naturlig konveks

Download brochure på CBF serien her.

CB/CBF 260 har endnu mere kapacitet til celleBINDER CB 260 Co2 incubator stakkesdyrkning.

Celledyrkning i stor skala er mulig med CB eller CBF 260 CO2-inkubator, da inkubatorene kan stakkes som et par. Dette giver hele 535 liter indvendig plads med et footprint på kun 0,58 m2.

CB/CBF 260 åbner nye muligheder for cellekultur-specialister takket være BINDERs stærke, unikke antikontaminerings-koncept. Enkel, sikker og pålidelig med endnu mere indvendig plads til celledyrkningsarbejde - BINDER har igen udviklet en inkubatormodel med fremtidssikrede egenskaber.

Det 260 liter store testrum sætter barren højt og er i blandt det største på marked. BINDER CO2-inkubatoren - som har et pladsbesparende og næsten lydløs design - leverer en stærk, effektiv ydelse og fungerer som en pålidelig og præcis partner i laboratoriet.

Det blæserløse design reducerer ikke kun den tekniske kompleksitet, men bidrager også til det sofistikerede antikontamineringskoncept. Desuden er kammerets hyldeknægte ikke konstrueret med stativramme, de er formpresset ind i indervæggene og dermed tilbyder et inderkammer uden hjørner eller kanter - let at rengøre.

BINDER CO2 Inkubator opdelt i 8 rumDet store testrum fås også med en indvendig dør, der er opdelt i otte testrum. Denne mulighed er ideel, når man arbejder parallelt med forskellige cellekulturer; for eksempel til produktion af autologe chondrocyttransplantationer. Denne moderne vævsteknologimetode er blevet brugt med succes i et antal år til behandling af bruskskader i knæleddet. CB/CBF 260 kan også udstyres og leveres med et O2-styresystem, hvis brugeren kræver det.

Note: BINDER producerer ikke danske manualer. Brugermanualen findes på engelsk samt på tysk, fransk, spansk, italiensk og russisk. Manualerne er tilgængelig både i papirformat og som pdf.

Citrotek forhandler også...