BINDER inkubatorer og køleinkubatorer giver en stabil inkubationsprocesBINDER inkubatorer og køleinkubatorer giver en stabil inkubationsproces, selv ved høje batch gennemløb.

En inkubator fra BINDER er den optimale løsning til at sikre stabile inkuberingsbetingelser og processer. Modellerne i BD - BF - KB og KT serien står alle for optimale vækstbetingelser af mikrobiologiske kulturer og for reproducerbare resultater i alle rutinemæssige test i laboratoriet - selv under høje batch gennemløb, samt under langvarig drift. BINDER inkubatorer fungerer pålideligt i et interval fra -5° C til +100° C og er kendetegnet ved deres høje temperaturpræcision, takket være den patenterede BINDER APT.line™ forvarmningskammer teknologi.

Indrekammeret i BINDER inkubatorer er fremstillet i højkvalitet rustfrit stål, der sikrer en hurtig og nem rengøring. Et plus for maksimal processtabilitet under mikrobiologiske opgaver, især ved hyppigt skiftende partier og opgaver.

NYHED: Som den eneste producent i verden, tilbyder BINDER nu en 170 l. stor termo-elektrisk Peltier kølet inkubator. Fordelen ved termo-elektrisk køling fremfor traditionel køling er, at der ikke er nogen pladskrævende kompressor og kondenser i kølesystemet. Det betyder, at BINDER KT 170 (naturligvis også de to mindre modeller), har maksimal nytteplads i forhold til footprintet. Samtidig er KT-serien så godt som lydløs og vibrationsfri, da den eneste bevægelig del er cirkulations blæseren. Læs mere i nedenstående brochure.

Citrotek forhandler også...