BINDER klimaskabe, inkubatorer, ovne og andre simuleringskamre

Med et årligt salg på over 30.000 enheder, er BINDER GmbH i Tyskland verdens største producent af ovne og miljø simuleringskamre til videnskabelige eller industrielle laboratorier. I over 30 år har BINDER udviklet varmeskabe, inkubatorer, test- og tørreskabe til at skabe den perfekte simulering af biologiske, kemiske og klimatiske forhold.

 

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

BINDER's topmoderne produktionsanlæg (udvidet i 2017 med endnu 8.300 m2) ligger i Tuttlingen syd for Stuttgart og er kendetegnet af produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. BINDER har altid mange modeller på lager, der sikrer en hurtig levering direkte til kunden.

En anden af hemmelighederne bag BINDER's store succes og fair priser er, at der hovedsaligt produceres produkter i standard størrelserne: 23, 56, 115, 260, 400 og 720 liter kabinetter. Det betyder, at de fleste enheder, uanset om det eksempelvis er en ovn eller en inkubator, findes i en eller flere af disse størrelsesvarianter, hvilket naturligvis giver en stærk synergi.

 

Vi er din pålidelige partner når det drejer sig om laboratorieudstyr til termisk- og klimatisk test

På denne danske side for BINDER produkter, findes detaljeret information omkring produktprogrammet af: varmeskabe til industri og laboratorie, laboratorieovne, varme- og vakuum-tørreskabe, CO2 inkubatorer, samt BINDER temperaturkamre, klimaskabe og laboratorie frysere ned til hele -86°C.

Vælg i menuen øverst på siden eller ring på tlf.: 48 24 36 56. Vi sidder klar til at guide dig igennem BINDER GmbH's innovative og pålidelige produktlinje .

April 2023 NYHED: læs om BINDER's nye Walk-in klimakamre i tre standard størrelser på siden her

Finansiering, leje og leasing af udstyr

Og husk; er budgettet brugt, tilbyder vi flere forskellige og meget fordelagtig finansiering former. Har du tidsbegrænset behov kan udstyret også lejes eller leases.

Citrotek forhandler også...