BINDER sikkerhedsovne til tørring af coatingmaterialer og malingBINDER EN 1539-2015 sikkerhedsovn med overvågning og alarm.

Til tørring af coatingmaterialer og maling.

Sikkerheds-tørreovnen fra BINDER, udtørrer med temperatur op til +300°C i et silikone- og støvfrit indre kammer og med en symmetrisk luftstrøm. Dette sikrer det perfekte resultat af dine malede og overfladebehandlede emner, også når disse er baseret på opløsningsmidler.

Høj absolut temperaturnøjagtighed med en høj luftudskiftning.

Uanset om det drejer sig om tørring af overfladebehandlingen, bestående af maling eller lak: BINDER sikkerhedstørreovn garanterer en høj og absolut temperaturnøjagtighed, en høj luftudskiftning og dermed sikres optimale betingelser for de bedste resultater, både kvalitativt og reproducerbart.

En maksimal arbejdssikkerhed.

FDL 115 er som nævnt en ”sikkerheds-tørreovn” uden dette skal tolkes som dissideret ATEX/ex-proof. Tørreovnen tilbyder tørring af høj kvalitet og en ovn, der opfylder alle sikkerhedskrav i EN 1539-2015. Dette giver dig maksimal arbejdssikkerhed og samtidig tilbyder FDL 115 et intelligent system til styring af frisk-luft indtag, med både overvågning og alarm.

Særlige funktioner:

• Temperaturområde: fra omgivelsestemperatur plus 5°K til +300°C.
• Kontroller med tidssegmentering og real-time programmering.
• Frisk-luft overvågning med akustisk og visuel alarm samt automatisk deaktivering af opvarmning.
• Udskiftelig filterindsats, klasse M6.
• Klasse 2 uafhængige justerbar sikkerhed temperatur sensor (DIN 12880) med visuel alarm.
• Computer interface: RS 422.

Var det ikke en sikkerheds-tørreovn du søgte, klik her for varmeskabe til industri og laboratorie

Citrotek forhandler også...