BINDER sikkerhedsovne til tørring af coatingmaterialer og malingBINDER sikkerhedstørreovn til tørring af brændbare stoffer - FDL 115

Industri sikkerhedsovn til tørring af coatede og malede overflader

En professionel sikkerheds-tørreovnen fra BINDER, som udtørrer med temperatur op til +300°C i et silikone- og støvfrit indre kammer og med en symmetrisk luftstrøm. Dette sikrer det perfekte resultat af dine malede og overfladebehandlede emner, også når disse er baseret på opløsningsmidler. Binder tørreovnen er forsynet med både overvågning og alarm.

Høj absolut temperaturnøjagtighed med en høj luftudskiftning i tørreovn

Uanset om det drejer sig om tørring af overfladebehandlingen, bestående af maling eller lak: BINDER sikkerhedstørreovn garanterer en høj og absolut temperaturnøjagtighed og en høj luftudskiftning. Dermed sikres optimale betingelser for de bedste resultater, både kvalitativt og reproducerbart.

FDL 115 sikkerhedstørreovn EN 1539-2015

Maksimal arbejdssikkerhed ved brug af tørreovn hvor brændbare stoffer frigives

FDL 115 er som nævnt en ”sikkerheds-tørreovn” uden dette skal tolkes som decideret ATEX/ex-proof. Tørreovnen tilbyder tørring af høj kvalitet og en ovn, der opfylder alle sikkerhedskrav i EN 1539-2015. Dette giver dig maksimal arbejdssikkerhed og samtidig tilbyder FDL 115 et intelligent system til styring af friskluft indtag, med både overvågning og alarm.

Særlige funktioner:


• Temperaturområde fra omgivelsestemperatur plus 5°K til +300°C.
• Kontroller med tidssegmentering og real-time programmering.
• Friskluft overvågning med akustisk og visuel alarm samt automatisk deaktivering af opvarmning.
• Udskiftelig filterindsats, klasse M6.
• Klasse 2 uafhængige justerbar sikkerhed temperatur sensor (DIN 12880) med visuel alarm.
• Computer interface: RS 422.

Var det ikke en sikkerheds-tørreovn du søgte, klik her for varmeskabe til industri og laboratorie

Note: BINDER producerer ikke danske manualer. Brugermanualen findes på engelsk samt på tysk, fransk, spansk, italiensk og russisk. Manualerne er tilgængelig både i papirformat og som pdf.

Citrotek forhandler også...